SEO & Digitale Diensten

Wil je online (verder) groeien?

Wij helpen je met alles dat met online groeien te maken heeft, of dit nu een website bouwen is of hoger in Google komen.

Ben je op zoek naar een betaalbare oplossing? Dan kunnen wij je helpen.

Website of webshop laten maken

Wij kunnen je helpen met het bouwen van een website met een goede technisch structuur. Jouw website wordt snel, werkt goed op zowel telefoon als computer en heeft een frisse lay-out waarin de identiteit van jouw organisatie nadrukkelijk naar voren komt.

Website of webshop laten bouwen

Websites updaten en aanpassen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Goed gevonden worden op Google zodat potentiële klanten gratis op jouw website terechtkomen? Wij kunnen je ondersteunen met het bepalen van een strategie en de uitvoering hiervan om hoger te komen in de Google rankings waardoor jouw website (meer) bezoekers trekt.

Hoog in de zoekresultaten = meer bezoekers op je website

Behaal hogere omzetten door bezoekers vanuit Google

Conversieoptimalisatie
(CRO)

Top, je hebt bezoekers op je website. Lukt het nog niet om ze over te halen tot een aankoop of het maken van een afspraak? Wij denken met je mee om ervoor te zorgen dat je bezoekers klanten worden.

De juiste pagina lay-out om te verkopen

Een website die voor vertrouwen zorgt bij bezoekers

Branding en awareness op Social Media

Geen tijd en zin in social media? Of ontbreekt de kennis en creativiteit om aantrekkelijke posts te verzorgen? Wij kunnen structureel al jouw social media actviteiten overnemen zodat jij hier niet meer over na hoeft te denken.

Blijf in beeld bij jouw doelgroep via verschillende kanalen

Wij brengen de identiteit van je organisatie tot leven

Samenwerken?