Award winning barbershop uit Doetinchem: Joucke’s Barbershop

De oplevering van jouckesbarbershop.nl is succesvol afgerond.

Over Joucke’s Barbershop

Desktop Joucke's Barbershop


Joucke’s Barbershop is een kapperszaak die bekend staat om zijn traditionele en moderne kapsels voor mannen. Ze bieden een reeks van diensten aan zoals knippen, scheren en baardverzorging. Het is typisch een plek met een relaxte en mannelijke sfeer, waar klanten niet alleen voor een knipbeurt komen, maar ook voor de ervaring en de gezelligheid.

Wat hebben wij gedaan

Wij van Caddy Marketing hebben de website voor Joucke’s Barbershop gemaakt. We hebben verschillende landingspagina’s gecreëerd om de vindbaarheid in Google te verbeteren. Dit doen we door specifieke sleutelwoorden en lokale SEO-strategieën toe te passen, zodat de barbershop beter gevonden wordt door potentiële klanten in de regio.

Wat doen we nog meer voor Joucke’s Barbershop

Wij onderhouden ook actief de website van Joucke’s Barbershop. Dit betekent dat we regelmatig nieuwe landingspagina’s creëren om de diensten en aanbiedingen van de barbershop up-to-date te houden.

Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van een strategie voor Google Ads, oftewel Search Engine Advertising (SEA). Dit houdt in dat we gerichte advertentiecampagnes gaan opzetten om Joucke’s Barbershop nog zichtbaarder te maken in de zoekresultaten van Google. Zo bereiken we niet alleen mensen die specifiek naar de barbershop zoeken, maar ook potentiële nieuwe klanten die geïnteresseerd kunnen zijn in de unieke diensten die Joucke’s aanbiedt.

Kortom, we zorgen ervoor dat de barbershop zowel organisch als via betaalde kanalen goed zichtbaar is online!

Wat vind de klant ervan?

Wouter van Caddy Marketing helpt ons inmiddels al een tijd met het onderhouden en door ontwikkelen van de website. We zijn meer dan tevreden.

Joucke Modderkolk

Joucke

Joucke’s Barbershop