Katja Fred. Illustrator. Artiest.

De oplevering van katjafred.com is succesvol afgerond.

Over Katja Fred

Desktop Katja Fred

Fred is een kunstenaar gevestigd in Utrecht, Nederland.
Ze voltooide de Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht, Nederland, in het jaar 2015 als illustrator. Freds persoonlijke werk is grotendeels gebaseerd op filosofische theorieën en ze vindt het heerlijk om haar kunsten en talenten in sociale en milieugerelateerde onderwerpen te plaatsen.

Wat hebben wij gedaan

Wij hebben de website van katjafred.com ontworpen en ontwikkeld. De volgende diensten hebben wij gerealiseerd voor katjafred.com:

  • Website
  • Webshop
  • Portfolio site inclusief tool om data toe te voegen
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Hosting
  • Domeinregistratie

Wat we nog meer doen voor Katja Fred

Bij Caddy Marketing doen we veel meer dan alleen basis marketing voor Katja. Elke zes maanden updaten en onderhouden we haar websites. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat alles up-to-date blijft, zowel qua content als technologie. We zorgen dat haar sites vlekkeloos draaien, veilig zijn en altijd de laatste trends volgen. Zo kan Katja zich focussen op haar werk, terwijl wij haar online aanwezigheid strak in de gaten houden en continu verbeteren.

Wat vind de klant ervan?

De heren van Caddy Marketing hebben een portfolio site, website en webshop onder één website gehangen. Ik ben erg tevreden met het ontwerp en dankzij deze website kan ik mijn illustraties verkopen.

KatjaFred

Katja

Katja Fred

Katja Fred heeft ook een andere onderneming, namelijk colorato.nl.