SEO Doetinchem

Seo Doetinchem

Beter gevonden worden in Google? Zoek je een Doetinchems bedrijf dat je kan assisteren bij seo gerelateerde werkzaamheden? Onze resultaten spreken voor zich.

Wij zijn benieuwd naar je hulpvraag. Laten we beginnen met een kop koffie.

Wij kijken eerst of we van meerwaarde voor je kunnen zijn

Betaalbaar

10+ jaar ervaring

Snelle oplevering

Wij zijn altijd bereikbaar

Volledige focus op jouw project

We zijn trots op de samenwerking met o.a. deze Doetinchemse en Achterhoekse bedrijven

Joucke's Barbershop
Zeemeerminshop
Groendakspecialist
By Juliette
Boyd

Boyd

Online marketing

Webdesign

ERVARING: 5 jAAR

Wouter

Wouter

Ontwikkelaar

Webdevelopment

ERVARING: 15 jAAR

WIE ZIJN WIJ?

Twee nuchtere Achterhoekse jongens die gek zijn op van alles dat met webdevelopment te maken heeft. Wij zijn Wouter en Boyd, uit Doetinchem.

Het maken van websites en hoog ranken in Google is onze sport, onze passie. En dat zie je terug in wat we maken. Doordachte websites die zichzelf binnen een mum van tijd terugverdienen. Ons werk proberen we zoveel mogelijk te funderen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Zonder de tussenlagen van een groot marketingbureau en bijkomende prijzen kunnen we jou wel de gewenste kwaliteit bieden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Cases

Website gemaakt voor ogc

Affiliate website

Online Golfer Caddy

Online Golfer Caddy is specialist op het gebied van golf. De website is gecreëerd in 2021 en wist binnen een jaar na oprichting de 10.000 bezoekers te behalen in een maand tijd (gemiddeld meer dan 300 bezoekers per dag) via de organische zoekresultaten in Google (seo).

Tot nu toe wist Online Golfer Caddy door slimme seo tacktieken zo’n 150 affiliatie verkopen te realiseren en daarnaast een mooi aantal samenwerkingen aan te gaan met golf gerelateerde online winkels

Resultaten

50.000+ bezoekers in een jaar tijd

Duizenden euro’s affiliatie inkomsten

Joucke’s verhaal vertellen

Joucke’s Barbershop

Joucke’s Barbershop is award winning barbershop voor mannen. Joucke kwam met de vraag hoe hij zijn klantenkring kon uitbreiden. Wij hebben voor Joucke een seo-strategie uitgedacht waarmee we de focus op de lokale zoektermen hebben gelegd. Zoek je op “Kapper Doetinchem“, dan zie je Joucke’s Barbershop bovenaan staan.

Dit heeft geresulteerd in 837 nieuwe klanten in 2022.

Resultaten

837 nieuwe wederkerende klanten

4600 klikken vanuit Google

198 reviews in Google (vijf sterren)

Jouckes barbershop webdesign

Meer lezen over door ons uitgevoerde cases?

Websites

We maken een website welke jouw verhaal vertelt en (potentiële) klanten informeert, inspireert en overtuigt om contact met je op te nemen.

Webshops

Een webshop welke ook daadwerkelijk producten verkoopt doordat deze goed zichtbaar in de zoekmachines, gebruikersvriendelijk en snel is.

Wanneer we een website bouwen, houden we rekening met

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Gebruikersvriendelijkheid

Design

Conversieoptimalisatie

Technische optimalisatie

Analytics

Anderen vertellen

KatjaFred

Robin

Katja Fred

Een zeer prettige samenwerking gehad met Boyd en Wouter. Leuk en jong bedrijf wat op een professionele manier websites in elkaar zet. Van design tot het ontwikkelen ervan. Erg tevreden over het eindresultaat!

webdesign voor katjafred
Leon

Leon

METIS FINANCE

Boyd heeft voor mij in no-time een super moderne website gemaakt welke hoog rankt in Google. Deze jongens weten alles van WordPress en hebben duidelijk plezier in wat ze doen.

webdesign voor nl-capital

Google Reviews

“Fantastisch resultaat en een fijne samenwerking”

Seo Doetinchem

Wordt het tijd om jou website hoger te laten scoren met behulp van verschillende seo technieken?

Wij kunnen je helpen, we helpen namelijk dagelijks bedrijven om hoger te scoren in Google.

Hieronder leggen we je graag hoe wij seo aanpakken en ervoor zorgen dat er meer bezoekers en potentiële klanten op jouw website komen.

Content

De beste content (tekst, foto’s en illustraties) raken de juiste snaar bij bezoekers, maar ook bij Google. Tijdens seo werkzaamheden optimaliseren we de content op jouw website zodat deze vriendelijk wordt voor jouw bezoekers, maar ook voor Google.

Autoriteit van jouw website

Google kiest ervoor om betrouwbare websites hoog in de zoekresultaten te laten zien. Door relevante vermeldingen van andere websites te verkrijgen kan de autoriteit van een website verhoogd worden.

Het verhogen van de autoriteit van een website wordt ook wel linkbuilding genoemd.

Wanneer we jou helpen met seo dan is het verhogen van de autoriteit één van de belangrijkste onderdelen waar we mee aan de slag gaan.

Technische optimalisatie

Wanneer we het over technische optimalisatie hebben qua seo dan is dit een verzamelterm voor veel zaken. Denk onder andere aan:

  • Schema markup
  • Website snelheid
  • Structuur van de website
  • Veiligheid van de website (o.a. SSL certificaat)
  • Indexering (kan Google de pagina’s op je website vinden?)

Caddy Marketing websites worden gebouwd in het content management systeem WordPress.

Veelgestelde vragen over SEO

Veel vragen, nog meer antwoorden. Hieronder gaan we nog even door met de meest gestelde vragen.

Wat voor soort seo pakketten bieden jullie aan?

Zoekmachine optimalisatie begint bij neerzetten van een goede basis. Meestal gaan we dus van start met enkele initiële werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan het bepalen van de seo-strategie, de huidige on-page situatie verbeteren en het benutten van laaghangend fruit op het gebied van linkbuilding.

Wanneer de initiële fase is afgerond dan kunnen we een pakket opstellen met daarin structureel terugkerende werkzaamheden, op maandelijkse basis.

Verzorgen jullie naast zoekmachine optimalisatie ook nog andere gerelateerde activiteiten uit?

Naast seo activiteiten houden we ons onder andere ook bezig met het maken van websites voor Doetinchemse bedrijven en het ervoor zorgen dat ze er gelikt uitzien. Dit wordt ook wel webdesign genoemd.

Waar zijn jullie gevestigd?

Caddy Marketing is gevestigd in het centrum van Doetinchem, in de Boliestraat. Vanuit deze locatie helpen we dagelijks bedrijven met een nieuwe website, zorgen we ervoor dat zij beter worden gevonden in Google (seo) en maken we van bezoekers klanten door aan de slag te gaan met conversie-optimalisatie.

Hoe lang moeten we aan de slag met seo?

Seo is een traject van de lange adem. Meestal kunnen we binnen zo’n drie maanden al wat resultaten aan je laten zien maar soms duurt het langer.

Wanneer je seo wil uitbesteden dan adviseren we je toch om minimaal een jaar aan kosten te calculeren.

Wat is Lokale seo?

Met lokale seo zorg je ervoor dat je zichtbaar bent voor (potentiële) klanten in jouw omgeving. Bijvoorbeeld wanneer je kapper, groenteboer, schoenmaker bent of een fietsenwinkel hebt.

Voorbeeld:

De klantenkring van een kapperszaak komt voor 95% uit de omgeving. Potentiële klanten zoeken op lokale zoekwoorden zoals “Kapper Doetinchem”. Wanneer je bovenaan rankt op dergelijke lokale zoektermen, dan ben je zichtbaar voor potentiële klanten.

Bij Caddy Marketing analyseren we jouw doelgroep en maken we op basis daarvan strategie waarin we bepalen hoe we jouw potentiële klanten zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen bereiken.

Hulp nodig bij jouw online vraagstuk?