Webdesign Doetinchem

Webdesign Doetinchem

Op zoek naar een betrouwbare partij in de regio Doetinchem die je kan helpen met webdesign?

Wij denken graag met je mee over je project. Of het nu over een nieuwe website gaat of over aanpassingen aan een bestaande website.

We kijken altijd eerst of we van meerwaarde voor je kunnen zijn

Betaalbaar

10+ jaar ervaring

Snelle oplevering

Wij zijn altijd bereikbaar

Volledige focus op jouw project

We zijn trots op de samenwerking met o.a. deze Doetinchemse en Achterhoekse bedrijven

Joucke's Barbershop
Zeemeerminshop
Groendakspecialist
By Juliette
Boyd

Boyd

Online marketing

Webdesign

ERVARING: 5 jAAR

Wouter

Wouter

Ontwikkelaar

Webdevelopment

ERVARING: 15 jAAR

WIE ZIJN WIJ?

Twee nuchtere Achterhoekse jongens die gek zijn op van alles dat met webdevelopment te maken heeft. Wij zijn Wouter en Boyd, uit Doetinchem.

Het maken van websites en hoog ranken in Google is onze sport, onze passie. En dat zie je terug in wat we maken. Doordachte websites die zichzelf binnen een mum van tijd terugverdienen. Ons werk proberen we zoveel mogelijk te funderen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Zonder de tussenlagen van een groot marketingbureau en bijkomende prijzen kunnen we jou wel de gewenste kwaliteit bieden.

Wil je een website laten maken bij ons?

Gratis advies

Cases

Desktop fundingbase

Webdesign klus

FundingBase

Voor FundingBase uit Doetinchem mochten we een nieuwe website maken. De website moest vrij vlot opgeleverd worden, omdat de heren 2022 in wilden met een nieuwe website.

Binnen drie weken hadden we ‘m staan, de nieuwe website. Als er wat aangepast moet worden klopt FundingBase bij ons aan en dan helpen we Raymond uiteraard graag.

Resultaten

Website in drie weken live

Blikvanger met Doetinchemse uitstraling

Webdesign klus

Katja Fred

Katja Fred is een kunstzinnige dame, die niet uit de buurt van Doetinchem komt maar ons toch wist te vinden. Om haar projecten te showcasen (o.a. voor Follow The Money) zocht ze een website waar kunstzinnigheid en overzicht elkaar vonden.

Resultaten

Gelikt webdesign volgens de smaak van de klant

Bewegende elementen in het webdesign

Desktop Katja Fred

Meer lezen over door ons uitgevoerde cases?

Websites

We maken een website welke jouw verhaal vertelt en (potentiële) klanten informeert, inspireert en overtuigt om contact met je op te nemen.

Webshops

Een webshop welke ook daadwerkelijk producten verkoopt doordat deze goed zichtbaar in de zoekmachines, gebruikersvriendelijk en snel is.

Wanneer we een website bouwen, houden we rekening met

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Gebruikersvriendelijkheid

Design

Conversieoptimalisatie

Technische optimalisatie

Analytics

Anderen vertellen

KatjaFred

Katja

Katja Fred

Een zeer prettige samenwerking gehad met Boyd en Wouter. Leuk en jong bedrijf wat op een professionele manier websites in elkaar zet. Van design tot het ontwikkelen ervan. Erg tevreden over het eindresultaat!

Desktop Katja Fred
Leon

Leon

NL Capital

Boyd heeft voor mij in no-time een super moderne website gemaakt welke hoog rankt in Google. Deze jongens weten alles van WordPress en hebben duidelijk plezier in wat ze doen.

Desktop NL Capital

Google Reviews

“Fantastisch resultaat en een fijne samenwerking”

Webdesign in Doetinchem

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare webdesigner, kijk dan verder dan het eerste beste webdesign bureau uit Doetinchem. Een goede website is namelijk niet zomaar een website.

Wanneer je een website wil laten maken, dan dient de website verschillende elementen te bevatten. Ook wanneer het om slechts een hele simpele website gaat. Hieronder hebben we een aantal, maar niet alle, van de belangrijkste elementen opgesomd welke volgens ons het verschil maken tussen goed en minder goed webdesign.

Usability

Het is makkelijk om een website heel erg complex te maken, klinkt misschien raar, maar het is zo. Op het internet dient alles zo simpel mogelijk te zijn, omdat we erg snel zijn afgeleid en meteen doorgaan naar het volgende resultaat wanneer we het niet meer snappen. Weer een bezoeker verloren op je website..

De kunst zit het hem er dus in dat je boodschap helder en simpel wordt overgebracht, en dat mensen gemakkelijk hun doel kunnen bereiken op jouw website.

Vriendelijk voor de zoekmachine

Wanneer je je hulpvraag voor webdesign bij ons neerlegt, dan hoeft dit nog niet per sé iets te maken te hebben met pure zoekmachineoptimalisatie (seo). Wél is het handig dat de basis goed staat, zodat je op enkele basistermen al goed wordt gevonden. Bijvoorbeeld wanneer je een kapper bent in Doetinchem en mensen Googlen op “kapper doetinchem”.

Mocht je hier meer over willen weten, lees dan rustig eens verder op onze pagina over seo in Doetinchem.

Snelheid

Tja, dan heb je een prachtig webdesign maar dan is die website super traag. Dat is dus niet wat je wil. Een website anno 2023 moet nou eenmaal gewoon snel zijn.

Vragen die we vaak krijgen over webdesign

Logisch dat je één of meer vragen hebt. We hebben er hieronder vast een aantal voor je uitgepikt.

Staat je vraag er niet bij. Trek aan de bel, we helpen je graag en denken met je mee! Bel, mail of vul een contactformulier in.

Hoe snel designen jullie websites?

Als het moet kunnen we binnen één week een website voor je designen. We moeten onze agenda’s dan uiteraard wél overhoop gooien. Maar dat doen we natuurlijk graag voor.

Zijn jullie gevestigd in Doetinchem?

Zeker weten. We zijn gevestigd midden in het centrum van Doetinchem, aan de Boliestraat 11 (straat parallel aan de Hamburgerstraat). Als het moet kun je vanaf ons kantoor kruipen richting de kerk in Doetinchem centrum, al doen we het liever niet.

Wat kost webdesign bij jullie?

In principe maken we websites vanaf 2000 euro.

Wat houdt webdesign bij jullie in?

Bij Caddy Marketing zijn we op het gebied van webdesign in principe van alle markten thuis. Daarmee willen we zeggen dat we vanaf de grond op kunnen bouwen met programmeertalen als HTML, CSS, Javascript en PHP. Dit zijn vaak arbeidsintensieve projecten die lang niet altijd nodig zijn.

In sommige gevallen maken we ook gebruik van bestaande templates die we personaliseren op basis van jouw webdesign wensen zodat er enorm veel kosten kunnen worden bespaard voor jou.

Websites die we maken worden gedesigned vanuit het content management systeem WordPress.

Hulp nodig bij jouw online vraagstuk?