Website laten maken

…Websites die zich terugverdienen

Laat je een website maken voor de show of wil je er echt het verschil mee gaan maken?

Wanneer je online een slag wil maken dan is het van groot belang dat je de hulp inschakelt van specialisten zoals wij. We houden namelijk rekening met alle factoren die het verschil maken in online succes.

Wij maken websites die goed vindbaar, gebruikersvriendelijk en snel zijn.

Website laten maken

Website laten maken: Hoe doen we dat?

Wil je een website laten maken en vraag je je af hoe we dat aanpakken bij Caddy Marketing? Onze aanpak is gericht op duidelijke communicatie, maatwerk, en een resultaatgerichte strategie. We nemen je mee in elke stap van het proces, zodat jouw website precies wordt zoals jij dat voor ogen hebt. Hier is hoe we dat doen:

Onderzoek

1. Onderzoek

We zijn benieuwd naar je verhaal. Waar sta je voor, wie is je doelgroep en wat zijn je doelen?

Strategie

2. Strategie

Concreet en doordacht bepalen we hoe we de website gaan inzetten zodat ‘ie zichtbaar wordt en resoneert bij de juiste doelgroep.

Bouwen

3. Bouwen

Wij gaan aan de slag, op basis van het onderzoek, de strategie en constant overleg met jou. We vinken alles af!

Verbeteren

4. Verbeteren

De website is live. Vanaf nu ligt de focus op continue verbeteren aan de hand van data.

Wanneer je een website laat maken houden we rekening met

Zaken die er toe doen om succesvol te worden in de wereld van online

Zoekmachine optimalisatie

Hoog in de zoekresultaten, zodat potentiële klanten je weten te vinden

Gebruikersvriendelijkheid

Bezoekers die gemakkelijk weten te vinden wat ze zoeken

Design

Een gelikt uiterlijk dat indruk maakt en vertrouwen wekt

Conversieoptimalisatie

De juiste (tekstuele) uitingen waardoor meer bezoekers contact openemen of iets bestellen

Technische optimalisatie

Een website die snel is en over een goede beveiliging beschikt zijn randzaken om een concurrerende website te hebben

Analytics

Meten hoeveel mensen je website bezoeken, hoe bezoekers binnenkomen en welke pagina’s voor omzet zorgen

Anderen vertellen

KatjaFred

Katja

Katja Fred

Een zeer prettige samenwerking gehad met Boyd en Wouter. Leuk en jong bedrijf wat op een professionele manier websites in elkaar zet. Van design tot het ontwikkelen ervan. Erg tevreden over het eindresultaat!

Desktop Katja Fred
Leon

Leon

NL Capital

Boyd heeft voor mij in no-time een super moderne website gemaakt welke hoog rankt in Google. Deze jongens weten alles van WordPress en hebben duidelijk plezier in wat ze doen.

Desktop NL Capital

Google Reviews

“Fantastisch resultaat en een fijne samenwerking”

Gratis advies

Tijd om te beginnen? Vul onderstaand formulier in en je hoort snel van ons (meestal binnen 24 uur). Je krijgt van ons een gratis advies.

Laat dit veld blanco
Gratis advies? Wij denken met je mee.

Transformeer Je Online Aanwezigheid met Maatwerk Websites van Caddy Marketing

In een digitale wereld waar de eerste indruk allesbepalend is, biedt Caddy Marketing dé oplossing om jouw online aanwezigheid te transformeren. Wij geloven dat elke onderneming uniek is en daarom verdient jouw bedrijf een website die niet alleen opvalt, maar ook perfect aansluit bij jouw unieke merkidentiteit.

Bij Caddy Marketing combineren we creativiteit met technologische expertise om maatwerk websites te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu je online verkoop wilt stimuleren, je merkverhaal wilt vertellen of je klantenbestand wilt uitbreiden, onze maatwerk oplossingen zijn erop gericht om jouw doelstellingen te realiseren.

Op maat gemaakte website voor lokale ondernemers

Bij Caddy Marketing begrijpen we dat lokale ondernemers unieke uitdagingen en kansen hebben. Daarom specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte websites die speciaal zijn ontworpen om lokale bedrijven te laten opvallen in hun gemeenschap. Wij weten dat een lokale onderneming een persoonlijke benadering vereist, en onze websites weerspiegelen dat.

Van het benadrukken van jouw lokale diensten en producten tot het integreren van kaarten en contactinformatie die specifiek zijn voor jouw regio – wij zorgen ervoor dat jouw website de lokale essentie van jouw onderneming uitstraalt. Onze op maat gemaakte websites zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, mobielvriendelijk en gebruiksvriendelijk, zodat jouw klanten je gemakkelijk kunnen vinden en een geweldige ervaring hebben.

Veelgestelde vragen over het laten maken van een website

Veel vragen, nog meer antwoorden. Hieronder gaan we nog even door met de meest gestelde vragen.

Wat kost een website laten maken?

De startprijs voor het laten maken van een website bij Caddy Marketing begint bij € 2000. De uiteindelijke kosten kunnen echter variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het ontwerp, functionaliteiten, en eventuele extra diensten die je kiest.

Hoe lang duurt het bouwen van een website?

De tijd die nodig is om een website te bouwen varieert, maar voor een standaard website van Caddy Marketing kun je uitgaan van ongeveer 4 tot 6 weken. Dit tijdsbestek kan veranderen afhankelijk van de complexiteit en specifieke eisen van de website.

Wat zijn de voordelen van Caddy Marketing ten opzichte van andere bedrijven?

Bij Caddy Marketing maken we websites die uitblinken in vindbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en snelheid. We opereren zonder de tussenlagen van grote marketingbureaus, wat betekent dat we efficiënter werken en onnodige extra kosten vermijden. Hierdoor kunnen we jou de hoge kwaliteit bieden die je zoekt, maar tegen een scherpere prijs. Kortom, je krijgt het beste van twee werelden: topkwaliteit websites tegen een betaalbare prijs

Kan ik naast het bouwen van een website bij jullie ook de website hosten?

Absoluut, naast het bouwen van je website biedt Caddy Marketing ook hostingdiensten aan. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor een prachtige en functionele website, maar ook dat deze betrouwbaar online blijft.

Bekijk ook onze onderhoudscontracten.