Website laten maken Doetinchem

Website laten maken Doetinchem

Kom je uit Doetinchem, of zit je bedrijf gevestigd in Doetinchem en wil je een (nieuwe) website laten maken?

Wil je het goed doen, dan komt er bij een nieuwe website veel kijken.

Wij regelen alles voor je

Betaalbaar

10+ jaar ervaring

Snelle oplevering

Wij zijn altijd bereikbaar

Volledige focus op jouw project

We zijn trots op de samenwerking met o.a. deze Doetinchemse en Achterhoekse bedrijven

Joucke's Barbershop
Zeemeerminshop
Groendakspecialist
By Juliette
Boyd

Boyd

Online marketing

Webdesign

ERVARING: 5 jAAR

Wouter

Wouter

Ontwikkelaar

Webdevelopment

ERVARING: 15 jAAR

WIE ZIJN WIJ?

Twee nuchtere Achterhoekse jongens die gek zijn op van alles dat met webdevelopment te maken heeft. Wij zijn Wouter en Boyd, uit Doetinchem.

Het maken van websites en hoog ranken in Google is onze sport, onze passie. En dat zie je terug in wat we maken. Doordachte websites die zichzelf binnen een mum van tijd terugverdienen. Ons werk proberen we zoveel mogelijk te funderen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Zonder de tussenlagen van een groot marketingbureau en bijkomende prijzen kunnen we jou wel de gewenste kwaliteit bieden.

Wil je een website laten maken bij ons?

Gratis advies

Cases

Desktop Groendakspecialist

Hoe verkopen we groendaken online?

Groendakspecialist

Voor Gert-Jan van Groendakspecialist mochten we aan de gang om een WordPress website te bouwen met als doel het binnenhalen van zoveel mogelijk kwalitatieve leads. De website bouwden in binnen zo’n drie maanden. Sindsdien komt Gert-Jan om in de leads en legt hij met zijn team wekelijks meerdere groendaken aan.

Resultaten 2022

200 leads in 12 maanden

Website & webshop in één

24 Google reviews (vijf sterren)

Badkleding online verkopen

Zeemeerminshop

Zeemeerminshop is een webwinkel gevestigd in Doetinchem. De webwinkel verkoopt zeemeermin staarten via het internet. Omdat het tijd werd voor een nieuwe site mochten wij voor ze aan de slag met webdesign. Het resultaat was een conversieverhoging van 1% naar 2% en de stijging van plek 17 naar plek 2 in Google op het belangrijkste zoekwoord “zeemeermin staart” (zoekvolume 12.100 per maand).

Resultaten 2022

400 zeemeermin staarten verkocht

20.000 organische bezoekers

2% conversie

Zeemeerminshop

Meer lezen over door ons uitgevoerde cases?

Websites

We maken een website welke jouw verhaal vertelt en (potentiële) klanten informeert, inspireert en overtuigt om contact met je op te nemen.

Webshops

Een webshop welke ook daadwerkelijk producten verkoopt doordat deze goed zichtbaar in de zoekmachines, gebruikersvriendelijk en snel is.

Wanneer we een website bouwen, houden we rekening met

Zoekmachine optimalisatie

Gebruikersvriendelijkheid

Design

Conversieoptimalisatie

Technische optimalisatie

Analytics

Anderen vertellen

KatjaFred

Katja

Katja Fred

Een zeer prettige samenwerking gehad met Boyd en Wouter. Leuk en jong bedrijf wat op een professionele manier websites in elkaar zet. Van design tot het ontwikkelen ervan. Erg tevreden over het eindresultaat!

Desktop Katja Fred
Leon

Leon

NL Capital

Boyd heeft voor mij in no-time een super moderne website gemaakt welke hoog rankt in Google. Deze jongens weten alles van WordPress en hebben duidelijk plezier in wat ze doen.

Desktop NL Capital

Google Reviews

“Fantastisch resultaat en een fijne samenwerking”

Website maken Doetinchem

Wanneer je een website wil laten maken, dan is het in veel gevallen prettig om samen te werken met een regionale partij. Wanneer je het goed wil aanpakken dan is het namelijk om regelmatig te overleggen en om bij elkaar te komen. Wanneer je als partij zijnde beiden uit Doetinchem komt dan werkt dat toch net wat prettiger. Je snapt wat we bedoelen.

Werkwijze

Wanneer we een website maken dan vinden we het belangrijk om eerst goed kennis te maken met je. Passen we wel bij elkaar? Keertje bij elkaar zitten kan volgens ons geen kwaad, we zijn dan benieuwd naar bijvoorbeeld onderstaande zaken:

Wat drijft jou en je organisatie? Wie is de doelgroep en waar sta je voor? Hoe kunnen we met behulp van een website vaker en beter contact maken met je doelgroep?

Ja, dat soort vragen stellen we je..

Klinkt heel streng maar eigenlijk is het gewoon gezellig een kopje koffie drinken.

Aan de slag

Daarna gaan we voor je aan de slag met het maken van een plan. Als je het een goed plan vindt dan gaan we bouwen. We werken meestal vanuit ons eigen kantoor, maar soms ook op locatie.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een website wil laten maken dan kan dit best wat vragen oproepen, je laat immers niet iedere dag een website maken.

Daarom hebben we hieronder vast enkele vragen voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we zijn heel aardig!

Hoe lang duurt het laten maken van een website?

Flauw antwoord, maar dat hangt ervan af. De ene website kunnen we binnen een week maken. Zo hadden we eens een noodgeval voor het bedrijf FundingBase uit Doetinchem. Zij hadden een website nodig, en snel ook. Binnen anderhalve week was het gepiept, van het eerste gesprek tot de goedkeuring van Raymond (eigenaar van FundingBase).

En soms duurt het wel zes maanden.

Wat kost een website laten maken?

We bouwen websites vanaf zo’n € 2000 euro. Je hebt dan een simpele website welke super snel is, bestaande uit zo’n vijf tot acht pagina’s, toekomstbestendig en eventueel zelf te onderhouden is.

Wel zo prettig, wanneer je budget niet zo hoog is.

Hierna wordt het maatwerk en is het lastig om in te schatten wat een website precies kost. We maken met alle plezier een prijsindicatie voor je op, laat van je horen!

Doen jullie naast het maken van websites en webshops nog andere dingen?

We houden ons ook bezig met andere online marketing gerelateerd zaken. Zo helpen we bedrijven uit Doetinchem met SEO, Google Ads en/ of hun sociale media strategieën.

Hulp nodig bij jouw online vraagstuk?