Jouw externe online marketing en webdesign afdeling

Wel de baten, niet de lasten

Ben je op zoek naar betrokken mensen die je kunnen helpen om online beter zichtbaar te worden?

Wij zijn Boyd en Wouter, aangenaam. Met z’n tweeën werken we aan het verbeteren van jouw online resultaten. Of het nu gaat om web development of je online marketing strategie.

Zonder de tussenlagen van een groot marketingbureau en bijkomende prijzen kunnen we jou wel de gewenste kwaliteit bieden.

De Jongens van Caddy marketing

Boyd

SEO & STrategie

26 jaar oud. Houdt ervan om bedrijven online te laten groeien en goed converterende websites te bouwen. Organisch groeien middel SEO (zoekmachine optimalisatie) strategieën in het bijzonder.

Wouter

Wouter

Ontwikkelaar

Een ontwikkelaar in hart en nieren. Kan uren bezig zijn met het schrijven van code en stopt niet voordat hij resultaat ziet.

Boyco

Boyco

Dromer

Als we voor een uitdaging staan dan helpt Boyco ons. Even sparren met Boyco – met al zijn ervaring – en de grootste uitdaging is zo uit de weg.

Hoe ervaren zij het contact met ons

Katja Fred

Boyd is pragmatisch en heeft een heldere visie over het online gebeuren. Dit heeft mij als kunstenares enorm geholpen en ik ben erg tevreden met het eind resultaat.

– Katja Fred

Robert

Het contact met Wouter heb ik als erg prettig ervaren. Wouter denkt mee, geeft advies en is goed op de hoogte van de laatste technische ontwikkeling.

– Robert

Neem vandaag nog contact met ons op