WordPress bouwer Doetinchem

WordPress bouwer Doetinchem

Wil je een website in WordPress laten bouwen/ ontwikkelen?

Wij bouwen wekelijks WordPress websites voor klanten uit Doetinchem. Ze zijn snel, goed vindbaar en makkelijk te voorzien van nieuwe content door jou.

Wij kijken eerst of we van meerwaarde voor je kunnen zijn

Betaalbaar

10+ jaar ervaring

Snelle oplevering

Wij zijn altijd bereikbaar

Volledige focus op jouw project

We zijn trots op de samenwerking met o.a. deze Doetinchemse en Achterhoekse bedrijven

Joucke's Barbershop
Zeemeerminshop
Groendakspecialist
By Juliette
Boyd

Boyd

Online marketing

Webdesign

ERVARING: 5 jAAR

Wouter

Wouter

Ontwikkelaar

Webdevelopment

ERVARING: 15 jAAR

WIE ZIJN WIJ?

Twee nuchtere Achterhoekse jongens die gek zijn op van alles dat met webdevelopment te maken heeft. Wij zijn Wouter en Boyd, uit Doetinchem.

Het maken van websites en hoog ranken in Google is onze sport, onze passie. En dat zie je terug in wat we maken. Doordachte websites die zichzelf binnen een mum van tijd terugverdienen. Ons werk proberen we zoveel mogelijk te funderen op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Zonder de tussenlagen van een groot marketingbureau en bijkomende prijzen kunnen we jou wel de gewenste kwaliteit bieden.

Wil je een website laten maken bij ons?

Gratis advies

Cases

Desktop colorato

WordPress ontwikkeling

colorato.nl

Colorato wilde een eenvoudige, gebruiksvriendelijke website die fungeert als hun online visitekaartje voor klanten.

Met de mogelijkheid om tekenlessen te boeken bij tekenaar en kunstenares Katja Fred. Online betalingen met iDeal, PayPal en Creditcard.

Resultaten

Een zeer toegankelijke website

Gebouwd in WordPress

WordPress ontwikkeling

Metis Finance

Voor Metis Finance was het de bedoeling om een eenvoudige WordPress website te maken. Léon, eigenaar van Metis Finance uit Doetinchem, wilde in eerste instantie een zogeheten one-pager (website die uit één pagina bestaat).

Resultaten

One-page WordPress website, zelf aan te passen

In de stijl en kleuren van Metis Finance uit Doetinchem

Desktop Metis Finance

Meer lezen over door ons uitgevoerde cases?

Websites

We maken een website welke jouw verhaal vertelt en (potentiële) klanten informeert, inspireert en overtuigt om contact met je op te nemen.

Webshops

Een webshop welke ook daadwerkelijk producten verkoopt doordat deze goed zichtbaar in de zoekmachines, gebruikersvriendelijk en snel is.

Wanneer we een website bouwen, houden we rekening met

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Gebruikersvriendelijkheid

Design

Conversieoptimalisatie

Technische optimalisatie

Analytics

Anderen vertellen

KatjaFred

Katja

Katja Fred

Een zeer prettige samenwerking gehad met Boyd en Wouter. Leuk en jong bedrijf wat op een professionele manier websites in elkaar zet. Van design tot het ontwikkelen ervan. Erg tevreden over het eindresultaat!

Desktop Katja Fred
Leon

Leon

NL Capital

Boyd heeft voor mij in no-time een super moderne website gemaakt welke hoog rankt in Google. Deze jongens weten alles van WordPress en hebben duidelijk plezier in wat ze doen.

Desktop NL Capital

Google Reviews

“Fantastisch resultaat en een fijne samenwerking”

WordPress Doetinchem

WordPress wordt in 2023 nog steeds ontzettend veel gebruikt voor de ontwikkeling van websites. Met behulp van WordPress wordt er veel tijd bespaard voor de ontwikkelaar, waardoor de kosten voor jou laag blijven.

WordPress ontwikkeling in Doetinchem

Met behulp van het content management systeem (cms) WordPress ontwikkelen we voor jou een betrouwbare website, die je telkens zelf eenvoudig van nieuwe content kunt gaan voorzien (wanneer gewenst).

Binnen mum van tijd hebben we jouw (Doetinchemse) WordPress website op poten staan zodat klanten je kunnen vinden. Of het nu een online visitekaartje, website of webshop is; wij regelen het voor je.

Meer dan een website online zetten

Caddy Marketing denkt verder dan enkel het ontwerpen en het live zetten van je website. Basis optimalisaties worden door ons in het ontwerp, de techniek en de content van de website meegenomen. Zo staat de basis van de website als een huis.

Ontwerp

Het ontwerp houden we functioneel. Te veel toeters en bellen leiden af. Hoe zorgen we ervoor dat de bezoeker van de website zijn doel van het bezoek aan de website behaald zonder hem/ haar af te leiden.

Techniek

Een goede structuur van de WordPress website zorgt ervoor dat het voor de gebruiker, maar ook voor Google, duidelijk is hoe hij/ zij kan navigeren door de website.

Een ander belangrijk onderdeel op het gebied van techniek is snelheid. Wist je dat je iedere seconde die je aan snelheid inlevert, op je website bezoekers en daarmee dus, omzet verliest?

Content

Wanneer je met content de juiste snaar weet je raken, dan kan content een ontzettend overtuigend middel zijn om mensen te informeren en overtuigen.

Vragen over WordPress ontwikkeling?

Wij beantwoorden ze voor je. Door jarenlange ervaring met WordPress weten we er alles vanaf.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Trek dan even aan de bel, we beantwoorden je vraag vrijblijvend.

Is WordPress nog wel actueel?

WordPress is zeer actueel. Op dit moment is circa de helft van alle websites ter wereld gebouwd op WordPress, enorm dus. Waar je dus ook een website laat maken, de kans is groot dat deze op WordPress draait.

Ik zoek een lokaal Doetinchems bedrijf, zijn jullie dat?

Caddy Marketing is gevestigd in het centrum van Doetinchem, aan de Boliestraat (parallel aan de Hamburgerstraat). Gasten ontvangen we aan de Edisonstraat in Doetinchem.

Wat is het verschil tussen webdesign en WordPress ontwikkeling?

Webdesign is over het algemeen meer gericht op de visuele weergave van een website, terwijl WordPress ontwikkeling het totaalplaatje van de website is; een content management systeem (cms) waar een website in wordt gebouwd en onderhouden.

In de praktijk merken we dat beide termen veelvuldig door elkaar heen gebruikt worden.

Wat bedoelen jullie met vindbaarheid van een website?

Met vindbaarheid van een website bedoelen we hoe goed de website zichtbaar is voor (potentiële) klanten. Als niemand je website ziet, dan wordt het ook een lastig verhaal om klanten aan te trekken, kun je je wellicht voorstellen.

Er zijn verschillende manieren om aan je vindbaarheid te werken. Je kunt onder andere gebruikmaken van search engine optimization (seo) of search engine advertising (sea). Met behulp van seo zorg je ervoor dat Google jouw website meer gaat waarderen dan andere websites, waardoor deze hoger komt te staan in de zoekmachines. Met behulp van sea betaal je om zichtbaar te worden in de zoekmachines.

WordPress is bij uitstek geschikt voor seo en sea doeleinden.

Hulp nodig bij jouw online vraagstuk?